door de hond of door de kat gebeten

Foto Katherine Lord
Zo, dat was ‘m dan, een flinke verkoudheid. Griep? Zo voelde het, koorts en spierpijn, maar ik denk dat griep langer duurt. Enfin, wat het ook was, een dag of wat aansterken nog wel nodig, denk ik, lang geleden dat het er zo stevig inhakte. Merk nu ook dat het einde van De Appel me meer dwarszit dan ik verwachtte na de eerste vrije, blije (?) weken. Ons geduld wordt danig op de proef gesteld door klerken die, wannéér ze van zich laten horen, wel autisten lijken. Leggen onze behoefte aan informatie langs een prioriteitenmatrix. Van Covey/Eisenhower. Echt, het staat er: “… verwijs ik u graag naar de prioriteitenmatrix van Covey/Eisenhower, waarin het verschil tussen belangrijk en urgent centraal staat.”
Heb je je halve leven ergens gewerkt, komt een lauwe theezak je vertellen wat-ie op de opfriscursus weer heeft bijgeleerd.
2 antwoorden
  1. Joke
    Joke zegt:

    Arme Hugo, vreselijk om je geduld te bewaren bij dit soort types. Ik wens je wijsheid en geduld. Maar ik wens je vooral een podium of een film of een serie. Iets waar je blij van wordt. Iets wat weer klopt want dit….klopt nog steeds niet.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *